Multiprojectvloer MPV100

De veiligste vloer voor natte ruimten

Het multiprojectvloersysteem MPV100 bestaat uit een draagplaat met groef en messing, hiermee verschilt dit type vloer van de traditionele computervloeren. Om toch onder de vloer te kunnen komen, kunnen er inspectieluiken worden aangebracht. De platen zijn vervaardigd uit met mineraalvezel versterkte calciumsulfaat. De draagconstructie bestaat uit verzinkte stalen vijzels voorzien van kop- en voetplaten. Deze zijn traploos verstelbaar over + en – 30mm.

Bij een hogere belasting is de multiprojectvloer te combineren met een IV 1260 onderconstructie.

Dit type vloer wordt voornamelijk gebruikt voor natte ruimten en leent zich uitstekend voor een afwerking met een toplaag naar wens.

Productblad-MPV.png

Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer optimale prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen