Een maatwerk vloer voor al uw ruimten

Verhoogde vloeren met bezieling

Alteco heeft een eigentijdse visie op innovatie, realisatie en renovatie. Wij zetten hoog in op de ontwikkeling van veilige en stabiele vloersystemen met flexibele rastermaten, ventilatieroosters en betrouwbare liftsystemen.

Het renoveren van de verhoogde vloer terwijl serverracks online blijven

Wij beseffen dat het van groot belang is dat uw servers online blijven wanneer u kiest voor de renovatie van de onderliggende vloer. Alteco is gespecialiseerd in het liften van de server racks en schakelkasten. Wij renoveren, u blijft online.

Het engineren, produceren en monteren van uw specifieke wensen

Alteco levert maatwerk. Dat wil zeggen dat we volledig op basis van uw order produceren, engineren en monteren.  Zo kunnen we wanneer nodig direct schakelen. Hiermee winnen we in tijd en op efficiëntie en voorkomen we onnodige kosten.  Alteco levert maatwerk van vloer tot project, van advies tot realisatie.

Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer optimale prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen