Tribunevloer + onderconstructie IV 1260

De vloer met perfecte akoestische eigenschappen

De tribunevloer is rechthoekig, parabolisch of segmentvormig in te richten, dankzij het modulaire bouwsysteem. De tribunevloer wordt opgebouwd met de IV1260 onderconstructie die zich laat omschrijven als het meest veilige en stabiele vloersysteem op de internationale markt.

De vloer biedt vrije, goed toegankelijke plenumruimte voor Data/E & W installatie. Volledig brandveilig en een korte montagetijd. Alteco verzorgt desgewenst het volledige interieur als stoelen en vloerbedekking van hoge kwaliteit.

Productblad-Tribunevloer.png

Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer optimale prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen