Systeemvloeren van Alteco

Als partner levert Alteco de optimale toegevoegde waarde door het totale project af te stemmen op uw wensen. Doordat wij zelf engineren, produceren en monteren kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in bijzondere projecten, zoals het renoveren van datacentervloeren; terwijl wij realiseren blijft u volledig online.

Wij inventariseren, adviseren en zorgen voor perfectie in realisatie en nazorg. Onze projectmanagers en (bouwtechnische)adviseurs beschikken over de nodige ervaring en zijn bekend met de wensen in de markt. Onze ervaring laat zich vertalen naar een breed portfolio dat onze kwaliteit en flexibiliteit weerspiegelt. Wij zijn trots op wat we doen en staan graag voor u klaar.

  • Installatievloeren
  • Tribunevloeren
  • Computervloeren
  • multiprojectvloeren
  • Accessoires
  • Computervloer Panelen

Offerte aanvragen voor een duurzame maatwerk vloer?


Offerte aanvragen

WAAROM KLANTEN KIEZEN VOOR ALTECO

light-bulb

Het vervangen van de verhoogde vloer terwijl systemen online blijven

Wij beseffen dat het van groot belang is dat uw servers online blijven wanneer u kiest voor de renovatie van de onderliggende vloer. Alteco is gespecialiseerd in het liften van de serverracks en schakelkasten. Wij renoveren, u blijft online.

tools

Het engineren, produceren en monteren van uw specifieke wensen

Alteco levert maatwerk. Dat wil zeggen dat we volledig op basis van uw order produceren, engineren en monteren.  Zo kunnen we direct schakelen wanneer nodig. Ook voorkomen we hiermee onnodige kosten of derving van materialen.

guy

Persoonlijk advies en nazorg

Bij Alteco werken we met korte lijnen. Dat wil zeggen: persoonlijk advies, snelle schakeling en optimale nazorg met een uitstekende onderhoudsservice.  Uw project telt en krijgt de aandacht dat het behoeft.

Alteco_vul_2.jpg