De beste vloer voor uw datacenter

light-bulb

Het vervangen van de verhoogde vloer terwijl server racks online blijven

Wij beseffen dat het van groot belang is dat uw servers online blijven wanneer u kiest voor de renovatie van de onderliggende vloer. Alteco is gespecialiseerd in het liften van de serverracks. Wij renoveren, u blijft online.

tools

Het engineren, produceren en monteren van uw specifieke wensen

Alteco levert maatwerk. Dat wil zeggen dat we volledig op basis van uw order produceren, engineren en monteren.  Zo kunnen we direct schakelen wanneer nodig. Ook voorkomen we hiermee onnodige kosten of derving van materialen.

Het innovatieve vloersysteem op de internationale markt

Het installatievloersysteem Alteco IV1260 is tot op heden één van de stabielste en veiligste vloersystemen op de internationale markt.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen.

De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid.

Innovatief liftsysteem

Het renoveren of plaatsen van een onderliggende vloer wordt gerealiseerd terwijl de server racks of schakelkasten volledig operationeel blijven.

Speciaal opgeleide monteurs liften de servers racks of kasten zodat de onderconstructie gebouwd kan worden. Het liften is van korte duur, daar de onderconstructie direct belastbaar is.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen. Na realisatie is de vloer eenvoudig te wijzigen of uit te breiden.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Offerte aanvragen