De beste vloer voor al uw kantoorruimten

tools

Flexibel en duurzaam maatwerk voor uiteenlopende kantoorruimtes.

Een kantoor is vaak multifunctioneel ingericht met uiteenlopende ruimten en functies. Vergaderruimten, ontvangstruimten en natte ruimten als sanitair en keukens vragen om een multiprojectvloer die uitblinkt in zowel flexibiliteit als stabiliteit.

light-bulb

Het engineren, produceren en monteren van uw specifieke wensen

Alteco levert maatwerk. Dat wil zeggen dat we volledig op basis van uw order produceren, engineren en monteren.  Zo kunnen we direct schakelen wanneer nodig. Ook voorkomen we hiermee onnodige kosten of derving van materialen.

De veiligste vloer voor natte ruimtes

Het multiprojectvloersysteem MPV100 bestaat uit een 28mm dikke draagplaat met groef en messing, hiermee verschilt dit type vloer van de traditionele computervloeren. Om toch onder de vloer te kunnen komen, kunnen er inspectieluiken worden aangebracht. De platen zijn vervaardigd uit met mineraalvezel versterkte calciumsulfaat. De draagconstructie bestaat uit verzinkte stalen vijzels voorzien van kop- en voetplaten. Deze zijn traploos verstelbaar over + en – 15mm.

Bij een hogere belasting is de multiprojectvloer te combineren met een IV1260 onderconstructie.

Dit type vloer wordt voornamelijk gebruikt voor natte ruimten en leent zich uitstekend voor een afwerking met een toplaag naar wens.

Lager energieverbruik en een kleinere kans op hotspots

Het computervloerensysteem Altecom 6060 is een verhoogd vloerensysteem dat een hoge mate aan flexibiliteit en installatievrijheid biedt.

Bij de computervloeren worden vloerpanelen geplaatst op stalen vijzels. Deze vijzels worden verlijmd of wanneer noodzakelijk vastgeschroefd.

De panelen zelf blijven uitneembaar, zodat de ruimte eronder intensief bekabeld kan worden en voor werkzaamheden te allen tijde toegankelijk blijft.

Bij grotere bouwhoogten (vanaf ca. 400 mm) kunnen afstandsprofielen voor extra stabiliteit zorgen.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Offerte aanvragen