Installatievloer IV 1260

Het innovatieve vloersysteem op de internationale markt

Het installatievloersysteem Alteco IV 1260 is tot op heden één van de stabielste en veiligste vloersystemen op de internationale markt. De installatievloer is opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal, met uitneembare panelen in diverse uitvoeringen.

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd, waardoor een aardingsgrid overbodig wordt.

De installatievloer is geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen, en kan eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Bovendien kan de installatievloer op een veel gunstiger tijdstip (na het dichtmaken van het gebouw) gerealiseerd worden, met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing.

Detailtekening deel installatievloer met egalisatieframe en zware kast v…
1

Onderconstructie


Mogelijkheden:

1

Panelen


Mogelijkheden

1

Afwerking


Mogelijkheden:

1

Accessoires


Mogelijkheden:

Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer gunstige prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd, waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandvertragend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen