Een maatwerkvloer voor al uw ruimten

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij een breed scala aan vloersystemen. Wij leveren maatwerk, d.w.z. wij produceren, ontwerpen en monteren volgens uw specificaties. Als u kwaliteit waardeert, kiest u voor Alteco.

Voor iedere ruimte het beste vloersysteem
Bij de keuze van de vloer kijken wij allereerst naar de ruimte. Heeft u een bedrijfskantoor, dan is een computervloer of de holle droge vloer een goede optie. Is de ruimte vochtig? Dan is een multiprojectvloer de beste keuze. Gaat het om een ruimte waar veel gewicht op komt te staan, zoals een datacenter? Dan is de installatievloer IV 1260 van toepassing.

Onze werkwijze
Wij plaatsen de vloerpanelen op stalen vijzels, welke wij verlijmen of wanneer noodzakelijk vastschroeven. De vloerpanelen blijven uitneembaar, waardoor u ten alle tijden bij de onderliggende bekabeling kunt komen. Afhankelijk van additionele wensen maken wij bijvoorbeeld de luchtkanalen breder, integreren wij de egalisatieframes in de onderconstructie bij UPS en Airco-kasten en monteren wij de onderconstructie compleet geleidend, waardoor een extra aardingsgrid overbodig is.

Uw vloersysteem
Voor een individueel vloersysteem bent u bij Alteco aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk, d.w.z. wij produceren, ontwerpen en monteren volgens uw wensen. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer gunstige prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd, waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandvertragend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen