Wij renoveren, u blijft online.

Server racks worden in tegenstelling tot vroeger veelal geplaatst op verhoogde vloeren. Dit om de ruimte zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten in verband met bekabeling en koeling. Een serverruimte renoveren is een gevoelige kwestie, daar het in vrijwel alle gevallen schade oplevert wanneer de apparatuur offline gaat. Om dat te voorkomen renoveert Alteco volledig in een live situatie. Geen schade, geen derving.

Serverruimte renoveren

Het renoveren of plaatsen van een onderliggende vloer wordt gerealiseerd terwijl de server racks of schakelkasten volledig operationeel blijven.

Speciaal opgeleide monteurs liften de servers racks of kasten zodat de onderconstructie gebouwd kan worden. Het liften is van korte duur, daar de onderconstructie direct belastbaar is.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen. Na realisatie is de vloer eenvoudig te wijzigen of uit te breiden.

Lees ook over onze aansprakelijkheid.

Het installatievloersysteem Alteco IV 1260 is tot op heden een van de stabielste en veiligste vloersystemen op de internationale markt.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen.

De installatievloeren zijn brandwerend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote lucht kanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid.

Datacenter Group Delft verhoogde vloer installatievloer systeemvloer computervloer datavloer Alteco
1


Besparingen en voordelen dankzij een vloer van Alteco

Alteco biedt vloersystemen met een hoge dynamische en statische stabiliteit, ruime expertise en een grote mate aan flexibiliteit in de uitvoeringsmogelijkheden. Daarbovenop biedt Alteco een zeer gunstige prijs-/prestatieverhouding. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Alteco wereldwijd betrokken wordt bij moderne, duurzame en bijzondere projecten.

Kostenbesparend door efficiëntie in ontwerp en realisatie

De egalisatieframes voor o.a. UPS en Airco-kasten zijn in de onderconstructie geïntegreerd. De onderconstructie is compleet geleidend gemonteerd, waardoor een aardingsgrid overbodig wordt. De installatievloer kan op een veel gunstiger tijdstip (na het water dichtmaken van het gebouw) en met aanzienlijke tijdwinst en kostenbesparing ingezet worden.

Uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit en stabiliteit gaan hand in hand

De installatievloeren zijn brandvertragend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid. Deze vloeren zijn volledig demontabel, zijn in meerdere fasen op te bouwen en behoeven geen vlakheidseis voor de bouwkundige ondervloer.

Zoekt u een vloer speciaal op maat gemaakt?


Vrijblijvende offerte aanvragen