imstallatievloer

Innovatief ontwerp: IV 1260

Voor toepassingen als technische ruimten, schakelstations en MCC ruimten heeft Alteco de installatievloer IV 1260 ontworpen. Tot op heden is de IV 1260 het stabielste en veiligste vloersysteem op de Europese markt. De IV 1260 is een absolute krachtpatser en kan tot 8000 kilo per m2 dragen.

renovatie

Het vervangen van de verhoogde vloer terwijl schakelkasten online blijven

Wij beseffen dat het van groot belang is dat uw servers of schakelkasten online blijven wanneer u kiest voor de renovatie van de onderliggende vloer. Alteco is gespecialiseerd in het liften van de serverracks en schakelkasten. Wij renoveren, u blijft online.

Het innovatieve vloersysteem op de internationale markt

Het installatievloersysteem Alteco IV 1260 is tot op heden één van de stabielste en veiligste vloersystemen op de internationale markt.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen.

De installatievloeren zijn brandvertragend, geschikt voor intensieve bekabeling en grote luchtkanalen en kunnen eenvoudig worden gewijzigd of uitgebreid.

Innovatief liftsysteem

Het renoveren of plaatsen van een onderliggende vloer wordt gerealiseerd terwijl de server racks of schakelkasten volledig operationeel blijven.

Speciaal opgeleide monteurs liften de servers racks of kasten zodat de onderconstructie gebouwd kan worden. Het liften is van korte duur, daar de onderconstructie direct belastbaar is.

De installatievloeren zijn opgebouwd uit een stabiele draagconstructie van staal en uitneembare panelen in diverse uitvoeringen. Na realisatie is de vloer eenvoudig te wijzigen of uit te breiden.

Lager energieverbruik en een kleinere kans op hotspots

Het computervloeren systeem Altecom 6060 is een verhoogd vloerensysteem dat een hoge mate aan flexibiliteit en installatievrijheid biedt.

Bij de computervloeren worden vloerpanelen geplaatst op stalen vijzels. Deze vijzels worden verlijmd of wanneer noodzakelijk vastgeschroefd.

De panelen zelf blijven uitneembaar, zodat de ruimte eronder intensief bekabeld kan worden en voor werkzaamheden te allen tijde toegankelijk blijft.

Bij grotere bouwhoogten (vanaf ca. 400 mm) kunnen afstandsprofielen voor extra stabiliteit zorgen.

Vraag direct een offerte aan


Offerte aanvragen